torsdag 10 april 2014

Packar väskorna...

Idag har jag strukit kläder och packat väskorna...I morgon vid lunch bär det av till Sverige...och på lördag morgon till Turkiet...via Grekland... Det är lite komplicerat, men inte många flyg att välja på innan säsongen drar igång...
Vi flyger med Ryanair, så jag var tvungen att skaffa en annan kabinväska idag...för min var lite för tjock....Det suger, för den är större, men plattare och välter hela tiden...Vill ju inte köpa en jättefin, när man har en bra...

Till vänster är min "nya" kabinväska...den lutar redan från början...så den tippar lättare ;)
Faktiskt löjligt att jag inte får ha den andra med...den är mindre...


Det ska bli toppen att komma ner igen. Det är över ett halvår sedan sist så vi längtar!
Varje vår är lika spännande. Man vet aldrig vad som hänt i byn...Om de byggt eller rivit något. :)
Sedan brukar det vara någon ny lag, som gör att man måste ha eller göra något nytt i Villa Dantella.
Förra året var det något med att man var tvungen att ha en skylt med hur poolens vatten var och temperatur...plus att man var tvungen att ha livbojar...så det har vi nu ;) 2 stycken...

Jag spanade lite i trädgården för att se hur det går med mina tulpaner...och de kommer nu...Hoppas att jag fått bra färger...Svårt när man köper blandade...man vet ju inte om man bara får en färg...eller många :)

Dessa knoppar ser ut att vara samma färg...

De kommer säkert att ha slagit ut efter påsk. 
Jag måste tyvärr rensa rejält med ogräs, när jag kommer hem. Vet inte hur fort det gått...eller om jag bara ignorerat faktum att det kommer massa ogräs. Plötsligt var det fullt. :)
Men bland ogräset kommer de växter som satt i landet när vi flyttade hit. Jag har ju inte sett dem i blom, då vi flyttade in i juni. 

Starka färger!

Jag trodde detta skulle bli vitsippor...men det var det inte...de växer lite här i där...som ogräs :)
Vet inte vad det är, men de är fina.

Förutom att packa väskor och fixa , har det inte hänt mycket här. Tur att vi ska iväg en sväng...för de här väggarna börjar att tränga sig på lite...Kan inte förstå hur lång tid det är sedan jag jobbade!
Men nu ska vi ha semester, sen får vi ta hand om paniken över att ha lämnat sitt yrke ;)
Jag tror att jag ska göra en ny visionboard när jag kommer tillbaka från semestern...Jag behöver ha en plan för framtiden...
Idag har jag blivit ett år äldre...det börjar också bli lite läskigt...Även om jag aldrig har känt mig riktigt vuxen...kan man se på åldern att jag är det...

Jag misstänker att ni kommer att bli bombarderade med bilder från resan, så håll tillgodo...eller låt bli att kolla på ett tag ;) om ni vill slippa...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar