fredag 4 april 2014

Räknar ned dagarna tills vi är i Turunc....

Fredag igen! En dag med vackert vårväder, men tyvärr vinterkyla...gick ut i min vårjacka...men fick snabbt bytt till vinterkläder...:( Njuter ändå av allt ljus vi har fått tillbaka :-D
De två sista dagarna har varit lite trista...jag har att göra hela tiden, men jag är inte nöjd med att jag inte vet vad jag vill göra...känner att det går i vågor...Har idéer, men är duktig på att komma på varför det inte fungerar...Måste dra igång något nytt snart. =)


Villa dantella i Turunc...The best place!

Stora magnolior!
Detta träd skulle jag ta bort, för det var så trist...dagen efter hittade jag en sån här blomma i den...Då fick den stå kvar


Ja, nu är det snart dag att åka till vårt älskade Turunc i Turkiet...Jag räknar ner dagarna nu...vi åker den 12 april :) Vi flyger från Sverige, så vår resa startar egentligen redan fredagen den 11 april...
Så om en vecka är vi på gång. :) Vi ska flyga med Ryanair till Rhodos och ta båten över till Marmaris. Om allt går enligt planen, hinner vi träffa några bekanta på Rhodos innan vi åker över. Det gäller att passa på när man har chansen ;)
Jag är super nyfiken på hur allt är i vårt hus...Grannen har byggt om, så då kan det ryka en planta eller två i vår trädgård också...förra vintern tog de ned ett aprikosträd som var jättestort....att elda med...
SÅ SYND! Det var så fint och gav jättegod frukt...det hängde in på vår tomt, så jag brukade palla frukt från vår balkong....
Det blev jättekalt...så nu har vi satt mängder med bananer där...hoppas de växer bra!
I år vet jag att de tagit bort en granatäpplebuske... Så jag ska ner och plantera en ny, som bara sitter på vår tomt...aldrig bra med delade växter. :)
Hur som helst känner jag att det kommer bli bra med miljöombyte...Jag klättrar lite på väggarna. Jag är inte van att kunna göra vad jag vill, så jag är ganska kass på det. ;)

En syrsa! Som den lät!!! Höll på att bli döv... :)

Entrén till Villa Dantella.

Trädgård o pool.

Aprikoser :)

Från berget vid Amos...Nice view...

Jag älskar Gulet turer...Det blir det inte denna gången...men själen jublar när jag ser bilder som denna :)

Men först ska jag ha en skön helg med min man <3
Jag önskar er alla en riktigt skön helg! Hoppas att värmen kommer snart!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar