onsdag 2 april 2014

Trädgårdsmästarinnan & Lyckosmeden

Iskyla idag på morgonen. NU vill jag ha vår! 
Senare på dagen kom ett rejält vårregn, som doftade underbart.
Jag får ingenting gjort i trädgården, för jag fryser ihjäl när jag går ut...
Så idag har jag bland annat lyssnat på ett webbinar om hur en kvinna lyckats få sitt företag att gå riktigt bra... Jag blev inte jätteinspirerad, då det gick ut på att sälja coaching...och alla var inte välkomna...bara de som var lätta att hjälpa och som redan hade företaget igång....ok. 
Det avslöjades inga hemlisar gratis.
Men man får ändå ut något av att lyssna på folk som lyckas. Antingen vill man bli som dem...eller så vet man vad man inte vill. Båda sakerna gör att man tar ett steg fram i sin egna ständiga utveckling.

Jag fick en bok av min man för ett år sedan, när vi bestämde oss att flytta till Danmark.
Den heter: Gartnerinden & Lykkesmeden av Sif OrellanaDet är en fantastisk bok, om att själv skapa det liv man vill ha. Hon skriver på ett fantastiskt sätt om hur man kan lära sig följa sitt hjärta och passion. Hon har allt från mindfulness till mat i boken. Hon berör alla de ämnen som de flesta av oss kämpar med. Att få balans mellan jobb och familj...att få tid till att göra det man gärna vill...osv. En vanlig självhjälpsbok? Nej inte om du frågar mig. Hon tar ödmjukt upp exempel från sitt egna liv och från råd hon fått, som fungerat....Det blir väldigt trovärdigt. Jag älskar boken och tror att den kommer att följa mig hela mitt liv. Fint att kunna påminna sig själv ibland....Man behöver inte göra allt perfekt...bättre att ha tid med de man älskar :)
Önskar att jag läst denna tidigare i livet :)
Jag har haft med min bok, som är stor och tung på färjan flera gånger...
folk kan inte ha trott att jag var klok....släpa på en sån stor bok :)
Rekommenderar alla som vill bli berörda att läsa denna. Vet inte om den är översatt till svenska, men det går fint att läsa den på danska.
Den ger en massa verktyg till att förändra och själv bestämma sitt liv. 
Att sätta sig längst fram i bussen och styra den ;)
Ja, jag jobbar på det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar