onsdag 23 april 2014

Vardagsmotion...

Idag fick gräsmattan en tur med nya gräsklipparen...Kunde inte få den att samla upp gräset, men det blev ju bara mindre jobb för mig ;) Får kolla bruksanvisningen. Det är det tråkigaste jag vet. Men när man inte kommer på det själv, blir man ju tvungen....


Karsten monterar ihop gräsklipparen

Rätt otroligt att man ska bygga ihop den själv...

Det gick som en raket :) Jag minns inte när jag klippte gräs senast...måste ha varit när barnen var små... Ren terapi faktiskt.
Det blev riktigt fint, även om maskrosorna kom tillbaka nån timma efter....fast i mindre mängd :)
Efter två dagar med trädgårdsarbete börjar kroppen att gnälla lite. Jag har träningsvärk. Snacka om att man behöver komma igång och röra sig mera!!!

Nu ska jag ut och köpa mer jord. det räcker inte på långa vägar med den jord jag köpte, samtidigt med pallkragarna...
Hoppas på att hinna så lite innan vi åker till Oslo i morgon. Då blir det kiropraktiskt seminarie. Det brukar vara väldigt inspirerande, så det ser jag mycket fram emot. De har fantastiska föreläsare varje år. Så kväll får vi packa resväskan igen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar