tisdag 27 maj 2014

Brand i Turunc....

Denna veckan börjar redan lida mot sitt slut.... En vecka går alltför snabbt!
Vi tog lunchen i Amos idag i stället...då det körde ihop sig lite igår :)
Det var jättegod lunch, men badandet blev inte av, då det blåste ganska kallt där ute... Konstigt, bara en bukt in, i Turunc, var det jätteskönt. :) När vi kom tillbaka från lunchen fick vi veta att det brann i byn. Det är alltid läskigt, då det är torrt och blåsten kan sprida elden blixtsnabbt...


Men en helikopter kom och hjälpte brandmännen, så det löste sig relativt snabbt. Det var fantastiskt att se dem jobba. Effektivt! Sedan blev vi kvar på stranden på vår stamrestaurang Kavala :) De är så fina grabbar som jobbar där, så vi blev sittande och diskuterade alla världsproblem... ;)
Vi hade tänkt att åka en sväng till Marmaris, men vi blir nog kvar i byn...får se om vi vill in på torsdag innan vi åker hem...Alltid kul att kolla lite i butikerna :)


I morgon ska vi ut på båttur med alla gäster...Det brukar vara jättetrevligt! Så det är risk för bilder från den i morgon :)

Annars hoppas vi att våra kära grannar ska vara klara med sina byggnationer snart...det har varit kaos på gatan hela veckan...inte så kul för oss och våra gäster...Som tur är för oss har de flesta varit med förut och vet att detta inte är normalt :)
Här nere slänger man bara ut soffan på gatan när man är trött på den och hoppas att de ska hämta upp den... :( Inte direkt snyggt på gatan utanför oss nu...

Normalt kommer någon och tar möbler direkt när man slänger dem :) Men denna vill ingen ha... :(Inga kommentarer:

Skicka en kommentar