tisdag 13 maj 2014

Debet och kredit....Jag behöver mer grön juice! :)

Bokföring...
Idag har jag suttit och försökt få ordning i min mans papper...Jag ska lära mig bokföringens grunder och hjälpa honom med den löpande bokföringen...Why not!... jag ju har tid ;)
Jag blir helt knäpp av debet och kredit...Inte helt logiskt även om jag tror jag förstår hur de vill ha det :)
Tur att kroppen är inne på den femte dagen med grön juice...Trots att det blev sent isäng igår har jag faktiskt känt mig piggare idag. Fantastiskt att det går så fort att känna förändring.
Idag blev det en juice på: Mangold, morot och blodgrape...

Kanonfina ingredienser :)

Inga bruna drinkar här ;)

Den blev riktigt mossgrön, pga moroten...Det blir aldrig en snygg juice när man blandar morot och grönt...det drar mot brundrink... ;) Inte snyggt. Jag hann stoppa moroten i tid och den intog en mossgrön färg. Smakade GOTT! Tycker jag... Karsten tyckte också att det var gott och han drack det hela :D

Idag har det varit uppehåll här på förmiddagen...Så jag hade tänkt klippa gräset, men precis när jag kom ut från matbutiken började det ösregna....Inget gräsklipp idag :( Det det ut som en ödetomt just nu...:( men alla har samma problem , som tur är.
Grannen var ute i ösregnet och klippte :) Han bara skrattade och vinkade, när jag sprang från bilen och in i huset ...Han ville trotsa regnet...men det gick inte :)

Nu hoppas jag verkligen att vädergudarna kommer med lite bättre väder. Skulle vara fint med paus i regnet.
Jag önskar mig!!!!...


Nu hoppas jag på en bra film i kväll, så jag inte drömmer om siffror ;P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar