torsdag 1 maj 2014

Första maj i Danmark.

Nä, första maj är inte en helgdag i Danmark heller... :) 
Det är en vanlig arbetsdag... Men de flaggar i allafall...
Jag har varit ute och gått en morgonpromenad i det vackra vädret. Full sol, men kallt och blåsigt, så det blev en kort runda. :) Bättre än ingen runda :)
Det är otroligt grönt här nu. Alla träd har nästan slagit ut helt. Underbar tid på året!


Min kompis haren är kvar i trädgårdslandet, kul! Den bor verkligen här om natten...och tydligen halva dagen också. Lite klurigt nu, för jag vill ju inte skrämma den...men då får jag ju vänta tills den sovit klart...innan jag kan gå ut och fixa i trädgården. Den har varit här sedan vi vaknade, tror att den sover här på natten...och det är ju smart. Mindre risk för rovdjur i en trädgård, än skogen...där räven bor ;)
När jag kom tillbaka från promenaden sov den...och det gör den fortfarande. Även när jag drog bort lamellgardinerna :) Den ser mig gå omkring...men sover bara vidare.

Om jag tar bort allt ogräs, har den ju ingen fastfood ;) Då måste den ju äta på gräsmattan...

Den var riktigt aktiv i morse :)

Idag blir det packning av väskor igen...veckorna går så fort. Man hinner bara tvätta och stryka och packa om. Denna gången blir det Sverige, för att fixa i vårt hus och flytta runt på lite saker.
Mitt jobb blir att städa, så flyttar grabbarna saker. Perfekt! Vi åker i morgon vid lunch, så skönt att ha morgondagen till att vattna och se till att allt är ok här innan man åker :)

Älskar gamla träd...de är så vackra!

Vackert när träden blommar! Önskar att det var så här året om!
Nä, jag skulle inte tröttna :)

Idag hoppas jag att fixa de sista landen och så de sista fröerna :) det är inga stora mål varje dag...just nu. Men jag tror snart att allt kommer att spinna på som vanligt, så jag försöker lära mig att ta det lugnt och njuta av att jag får chansen till en andningspaus. <3 Är väldigt tacksam över det!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar