onsdag 21 maj 2014

I morgon bär det av till Turunc :)

Dags att packa igen...
Hjälp vad tiden går fort! I morgon är det dags att åka till Turunc i Turkiet igen. Underbart! Nu är det bara att packa väska igen. Denna gången med ännu lättare kläder än förra veckan, då vi var i Sverige.
:) 
Veckan har gått med att försöka komma ifatt hemma och med bokföring...
Jag har inga problem med att komma på vad jag ska göra om dagarna...det är fullt upp!
Kvällarna har gått med serier, då vädret inte varit så bra...Men idag har det varit uppehåll och varmt...Skulle nästan tro att det kan bli åska, för det känns lite kvavt.

Här kommer lite Turkiet inspiration :)

Våra Turkiska lampor.

Aloe veran

Ett bi vid poolen :)

O här simmar han ryggsim...Kan svenska bin det?

En blomma vid vår pool...Ståtlig!

En TRÖTT Turk ;)

Amos! Se vilket vatten :)

Underbara färger...


Vi hoppas på toppenväder i Turkiet denna veckan, så alla blir nöjda och glada...också jag ;)
Jag är jättenyfiken på om det jag planterade i påskveckan har tagit sig...Det får vi snart veta.
Denna veckan har vi hyrt ut Dantella till en Dansk hälsoresa. Kul! Det verkar som de trivs och allt funkar bra.

Nä, nu ska jag göra fiskfrikadeller med spetskål. Mums! Receptet har jag lagt ut tidigare, så om ni vill prova att göra detta hittar ni det i bloggen :) Det är en av mina favoriter från Paleo oppskrifter för den moderna människan. Den är inte strikt Paleo, för den innehåller mjölkprodukter...Men det är riktigt läckert! Jag har tagit bort laxen pga att det är så svårt att få bra lax... :( Annars en favorit!

Ja, nu kommer jag att plåga en med bilder i en vecka igen :) Fördelen är att de som inte orkar, bara kan låta bli att titta :)
Ha det BÄST!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar