tisdag 6 maj 2014

Melodifestival....och intresse från Israel.

967 läsare från Israel...och jag vet inte ens vilket inlägg de läst...men tack ändå...
Underligt, men det måste ju ha varit någon anledning...

Just nu kollar vi på "Melodi Grand Prix" deltävling 1...Det suger ganska mycket... :D OM jag får säga vad jag tycker... :D
Nu blir jag opopulär i mitt hemland, för Sanna Nielsen var med...och jag vet inte vad hon sjunger....??? ...I want to do my ipad...? Sorry, men den är för trist...Annars har dagen varit ganska typisk...busy busy busy doing nothing at all !!! :-D
Vi har sålt vår Chevy...men mannen som köpte hade "glömt" att betala... Gav lite extra arbete...
Världen är fylld med mest trevligt folk, synd bara att man får så mycket adrenalin på en enda person ...tog en stund att återhämta sig efter samtalet... ;) Jag fattar inte att det finns folk som inte kan skilja på ditt och mitt. Jag skulle ha panik om jag inte betalt ... Besviken!!!
Jag fixar inte folk som inte bara har normal funktion. Nåja, jag räknar med att han förstod vad jag sa :) Annars har jag bara snackat med jättegoa människor hela dagen i olika anledningar  :D Tur att de är i flertal <3
Ni som undrar över min hare ;) Han bor kvar i landet :)
Den är min trogna kompis...i ur och skur...man den blev besviken när jag vattnat den buske han ligger vid,,,,jätteäckligt...blött!!! Fick lägga sig i häcken i natt...Sorry!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar