söndag 11 maj 2014

Österrike vann!

När man har en blandad familj med folk från många länder, är det lätt att vara vinnare i melodifestivalen....Vi bor i Danmark och har familj i Sverige och Norge....och jag är hälften svensk och hälften Österrikisk... :) Så man kan om man vill säga att "mitt" land vann. :)
Men jag har aldrig känt mig annat än svensk även om mitt medborgarskap var Österrikiskt när jag föddes...

Grattis!!! Conchita Wurst

Hur som helst visar melodifestivalen väl att vi börjar att acceptera alla, även om det blir lite kommentarer :) Det får man kanske förvänta, men det är andra gången jag ser ett en transvestit vinna. Skönt om vi kan låta folk vara dem de vill vara.
Jag tycker att Danmark har levererat en jättefin show och jag gratulerar vinnaren. Stor vinst på många plan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar