lördag 10 maj 2014

Plötsligt händer det! :)

Oväntad utflykt!
Idag skulle vi ut till en liten by utanför Randers, för att lämna in lite saker till en radioreparatör...
Det var ett vackert område, så vi kände för att åka lite vidare...Hamnade i den vackraste bit skog jag sett. Vi stannade bilen och gick ur. Luften under de stora träden var helt fantastisk! Lätt att andas och med massa syre!!! Jo man kände verkligen skillnaden. Jag tror att luftfuktigheten var mycket högre också. :) Där! Skulle jag vilja bo!
Jag tror att skogen tillhörde ett stort gods. Det såg ut som det låg en stor byggnad undanskymd...man kunde aldrig riktigt se något...man kunde bara ana att det var stort.
När vi kom i utkanten av skogen stod det 2 åsnor... :) Ja 2  åsnor i en backe... :) Dem var jag ju tvungen att klättra upp och se ;) De tyckte inte att jag var lika intressant ...Turen fortsatte tillbaka till Randers mittby. Det var fullt med folk och världens mysigaste stämning. Folk satt ute och fikade och det var en massa marknadsfolk ute vid Houmedens torg.
Jag blev överlycklig när jag hittade ett par damer som sålde ekologiska grönsaker. Fick tag i ekologisk sötpotatis! Nu ska jag testa att plantera dem och äta/juica bladen...Ni ska få veta hur det går ;) De hade naturligt vis massa gröna blad, så nu kan vi få spenat i vår gröna drink idag! Jippie!

Mysigt!

Min nya favvobutik :) De står tydligen där varje lördag :D

Kunde inte låta bli att köpa lavendel :) Mer för de vackra blommorna än doften...

Typiskt danskt enligt Karsten :) 

Mobilfodral?

Vi gick tydligen på" stjerneruten" Det var på Houmeden.


Det blev som vanligt en riktigt nice dag tillsammans med Karsten.
Ja, det var en fin upplevelse att hitta en liten oas här i Danmark. Denna skogen var liten, men det är väldigt vackert med lövskog. Det blir en annan atmosfär...Det växte brännässlor där, så min plan är att tvinga Karsten att följa med och plocka ett gäng, så vi kan göra te och juica...Men det vet han inte ännu :D
Vi måste ju ta handskar med oss ;)
Ha en fin lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar