fredag 16 maj 2014

Premiär som "Ulla-Bella"

Welcome to Sweden...

Vi kom till Sverige i natt och idag har Kiropraktisk Center i Mariestad varit öppet igen...:) Det var väldigt roligt, för att alla uppskattade verkligen möjligheten att få behandling av Karsten igen.
Jag hade jättetrevligt och fick möta många av dem jag känner sedan tidigare, men också ett helt gäng med supertrevligt folk, som varit patienter hos Karsten länge.
Dagen gick jättefort...men var väldigt kul. Alla var så positiva :)
Min roll var att vara sekreterare och se till att allt flöt...Det klarade jag hjälpligt ;) Men jag lär mig :)

En vacker dag blir jag en utmärkt " Ulla-Bella"
Min sekreterare... :)

Ni blir det middag på den Indiska hoppas vi...om vi kan få bord. Sedan isäng. I morgon hoppas jag att hinna hänga med mina barn lite också. träffade sonen kort...men vill såklart ha så mycket tid jag bara kan med dem. <3 Det är ju en del av tanken med detta...att jobba och ha trevligt med familjen. Vi åker ändå ca en gång i månaden och då kan alla dra nytta av detta :) Och jag får träffa lite folk, som förstår vad jag säger :D

Ha en fin lördagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar