torsdag 12 juni 2014

Dagens skörd...färsk vitlök.

Vitlöken är klar!
Idag fick jag för mig att kolla hur det går med vitlöken som jag sådde i december. Det är nästan precis ett halvår sedan sådde och nu var det spännande att se hur stora de var och om de var klara...
Det var de!Jag tog bara upp en för att testa och ikväll har jag marinerat kött med vitlök. Klyftorna var så vita och fina och skalet var helt färskt...Helt annat än de man köper på vintern...Jag kommer att skörda efter hand som vi använder dem...Det är bara läckert att kunna hämta i sin trädgård. Det är sånt som gör mig lycklig!

Jag har fått massa motion idag. I morse gick jag stavgång med en vän och efter lunch har jag rensat ogräs runt huset...Skapligt trött nu! 
Perfekt vardagsmotion!!!
Nu blir det grillat kött och en sallad :) 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar