lördag 7 juni 2014

Ny leverans från CDON...

Denna helgen är vi ju tillbaka i Mariestad för att kolla till vårt hus och ha öppet för lite av Karstens trogna patienter...

Jag hade passat på att beställa en serie från CDON....Måste bara berömma det företaget. Jag beställde och 2 dagar senare ligger filmen i brevlådan...Det fungerar fantastiskt bra. Skönt att de mejlar en faktura...Detta gör att man slipper att hämta ut filmen på något utlämningsställe. Det spar otroligt med tid! Jag kommer absolut att handla med dem igen...Bra pris var det också :)

En riktigt bra serie :)


Jag måste också rekommendera den serien. Den handlar om livet i New Orleans efter stormen Katrina...Det är svårt ekonomiskt och folk kämpar för att bygga upp sin stad igen. Det handlar också mycket om musikerna och kärleken till musikstilen och kulturen där. Man glömmer så fort en katastrof...när man inte själv drabbats...men de som lever i området kan inte glömma...de lever mitt i katastrofområdet och det tar lång tid att läka alla sår och bara få tillbaka de vanliga funktionerna i ett samhälle...de som vi tar för givet.

Detta är den tredje säsongen...Ser verkligen fram emot att se denna...nu blir det fler sena kvällar....
Ha en fin lördagskväll!!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar