torsdag 7 augusti 2014

Massageutbildning

Plötsligt händer det! ;)
Nu har jag tagit sats och ska ta mig utanför komfortzonen :)Jag ska starta en massageutbildning i slutet av augusti. Det ska bli kul att komma ut och tvingas att fungera bland folk som inte känner mig tidigare.
Vi får ju hoppas att de förstår vad jag säger :) Hoppas också att jag kan ta in informationen på danska...men det är jag inte så orolig för.
Utbildningen är i Aarhus och bara en dag i veckan i 5 månader. Sedan ska man plugga anatomi och träna massage hemma mellan gångerna. Detta är en basutbildning, efter den kan man gå en fortsättningskurs på 8 månader, som är mer djupgående och gör att man blir momsbefriad behandlare här i Danmark.

Nu startar jag med detta och ser hur jag gillar idén. Jag är smått skräckslagen vid tanken om att vi ska massera på varandra på kursen...Totalt utanför min komfortzon.
Men det är ju lika för alla. :)

Det ska bli jättekul och spännande att komma igång med detta.
Ni kommer säkert få höra mer om detta :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar