torsdag 28 augusti 2014

Vad händer här?

Hej!
Inte mycket från mig de senaste...
Jag har hunnit med massa saker :) Startat på massageutbildningen, som är kul och intressant :) Riktigt trevliga kurskamrater. De verkar förstå det mesta jag säger. Tur för mig!!!

Nu gäller det bara att komma in i att läsa igen. Just nu är det alla ben och muskler och var de häftar och vart de går... Just nu känns det inte som om hjärnan vill få in detta...men detta är ju bara början.
Jag var jättenervös över hur jag skulle tycka att det var att massera andra...och måste säga att det hade jag inget stort problem med :) Så glad att den tröskeln var så lätt att passera. Det gick fint!

Där ser man vad man bygger upp falska uppfattningar om saker och ting....Jag tror att våra föreställningar om saker och ting stoppar oss från att göra spännande saker. :)
Jag har också hunnit med att vara i Oslo i fyra dagar och passa barnbarnet :) Det är rena energipåfyllningen :) Han är så rolig. <3

Jag åkte med Fjordlines färja från Hirtshals till Langesund. Den tog 4 1/2 timma ...En timma mer än Stenaline till Sverige Fredrikshamn-Göteborg.
Kanonfin färja!!! Och jättebilligt!!! Det kostade 500:- tur och retur!!!
Nu undrar jag varför Stenalines biljetter har gått på över 2000:- tur och retur i sommar!!! Helt oacceptabelt. Fjordlines färja var ren och snygg. Kändes helt ny. Servicen ombord fantastisk! Det är mer än man kan säga om Stenaline...som alltså måste ha 4 gånger så mycket för att ta mig till Sverige. Hur kommer detta sig? Deras båtar är dessutom väldigt slitna och servicen ombord är nonchalant...
Jag har aldrig förstått hur det kommer sig att resor ändrar pris efter efterfrågan.
En resa borde väl kosta samma oavsett när man åker??? Det går åt samma mängd bränsle...
Vore nice om någon på Stena Line såg detta och kunde förklara.
Nog om detta...


Nu håller vi på att förbereda vår flytt...Vi packar och fixar i huset...samtidigt som jag läser i mellan...och Karsten jobbar som vanligt.
Mitt största problem är att jag kommer på saker jag måste göra hela tiden...och vips är dagen slut och det blev inte mycket läst... :)
Inga problem att få tiden att gå! Det är fint att komma igång och känna att man har något på G...också att behöva ta sig till Aarhus en dag i veckan och träffa lite andra människor.

Jo jag höll på att glömma att jag startat Anatomikursen också! Den norska...jag trodde ju att språken skulle glida in i varandra men det märks alltså att det stavas lite annorlunda. Hoppas de är förlåtande vid tentor ;) Spännande, men kanske lite mycket på en gång.

Min trädgård är det inte mycket med just nu...Den tog ju stryk när jag var på semester, men morötter, salvia och oregano har jag. Jag har även en liten grönkål, som överlevt och en hel skog av cherrytomater...som jag hoppas ska mogna innan vi flyttar :)
Solrosorna kommer också! :)

Gul solros på gång :)

Min grönkål kommer igen!

Vet inte varför de blev såhär ;)

Skog av tomat :) Massor med gröna tomater...Hoppas det blir soligt ett tag till :)

Nä, tillbaka till anatomin nu!!!
Vi hörs!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar