måndag 15 september 2014

Lärorik helg!

Måndag igen! 
Och bara några dagar tills vi flyttar in i ett annat hus. Nytt hem igen :) Ja det hinner aldrig att bli
trist...
Detta är mitt kaos :) Jag har alltid haft som motto: Ordning är för idioter...Genier klarar kaos ;)
Jag kommer nog att sakna mitt kontor. Det har varit min "arbetsplats" i ett år nästan...

Jag har haft en superfin helg. Söndagen blev mycket bättre än förväntat. Jag skulle gå på utbildningen med helggruppen.
Alltid lite läskigt att dyka upp i en grupp som just lärt känna varandra.
Jag stod och väntade utanför porten till massageutbildningen, när ett par tjejer dök upp och sa att läraren var 45 min försenad...Jobbigt, då hade man ju kunnat sova ett tag till.... De föreslog att vi skulle ta en kopp kaffe och det lät ju som en kanon idé. Det var fint att hinna snacka lite med dem innan vi startade.
Det var slående hur ingen i denna gruppen verkade ha problem att förstå det jag sa. De var fantastiskt vänliga och förstod tydligen hur konstigt det kändes att plötsligt komma in i deras grupp och var bara så snälla mot mig. Allihop.
Massageträningen var väldigt lärorik. Lärde mig massor genom att samarbeta med de andra och fick ordning på en del grepp, som varit svåra.
Nu gäller det bara att träna och att läsa muskler :)

Jätteglad att jag åkte på detta i helgen! Jag hade bekymrat mig lite för hur det skulle bli...Hoppas att jag snart kan lägga bort den vanan...Det blir ju aldrig så läskigt som jag befarar. :)

"There is only one thing that makes a dream impossible to achieve: the fear of failure."
-Paulo Coelho, The Alchemist
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar