måndag 22 september 2014

Ombyte förnöjer ;)

Nu är 3 dagars maraton över! Nu har vi flyttat ur och städat och lämnat nycklar...Kroppen värker överallt!!! Undra om jag kan ta mig till kursen i morgon...Jag kommer att vara frivillig om någon vill ge massage :-D Jag behöver det.
Nä, vi har inte riktigt flyttat in i nya huset, men allt är här...någonstans :)
Trots kaos kan vi känna att det kommer bli perfekt för oss att bo här. Ni skulle skratta om ni såg hur det ser ut här nu...Kartonger så långt ögat når...och det är inte långt...Huset är proppat med saker som behöver packas upp. Men det kommer inte att hinnas med, om två dagar åker vi till Turkiet en vecka.

Det blir aldrig riktigt långtråkigt. :)

bild lånad av: www.miljopalatset.seFörhoppningsvis kommer jag till min favoritstrand under veckan...Det kan nog läka min ömma kropp ;)

Nu blir det tidig kväll :)
God natt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar