onsdag 10 september 2014

Studerar och masserar för fullt!

Jag saknar mitt bloggande massor, men har inte haft tid att fokusera på det den senaste tiden. Studierna tar all tid trots att de inte är på full tid. Detta att det är på två olika språk tar mig lite extra tid och det tar ett tag att komma omgång, när man inte studerat på länge.
Att vi lever i flyttkaos har heller inte hjälpt.
Just nu läser jag om nervsystemet på min norska anatomi kurs och om celler, väv och muskler på den danska.... :) Det är spännande! Mitt i allt håller vi på och lär oss att masserar varandra :) Det går bättre och bättre :)
Det är ju toppen att själv få massage regelbundet. Jag känner hur det påverkar mig positivt...även om vi inte är proffs ännu.
Ikväll ska jag träna massage på min man....Han får stå ut med mycket! :)

Detta med kosten har heller inte varit i fokus just nu...och det visar bara att man så lätt faller tillbaka i de gamla vanorna...Det är ju knappast jobbigare att laga hälsosam mat...men man har inte gjort det tillräckligt länge så rätterna sitter inte i huvudet som de gamla invanda...då gör man de samma gamla rätterna vid tidsbrist...


Men ikväll blir det glutenfri köttfärspaj. Jag använder pajdegen jag såg på nyhetsmorgon på TV4 för jättelänge sedan....
Här kommer länk om någon vill ha receptet: http://www.recept.nu/caroline-ahlqvist/paj-och-pizza/kottfars/glutenfri-kottfarspaj-med-soltorkad-tomat-och-oliver/

Det är jättelätt att göra och god!
Fyllningen blir nog efter vad som finns hemma för dagen ;)

Igår var vår hyresvärd här och berättade att han tänker bespruta gräsmattan mot ogräs ... där rök chansen att mina tomater blir mogna...De kommer i allafall bli skapligt besprutade...Han brydde sig inte ett dugg om att Karsten bad honom vänta lite... I helgen ska det ske.
Så slutade mina odlingar för iår. Otroligt att folk inte bekymrar sig över att spruta gift.
Våran hare kommer att äta giftet...men det brydde han sig inte om heller...

Det blev ett väldigt mixat inlägg idag...men det beskriver väl mitt liv just nu...:)
Ha en fin onsdagskväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar