onsdag 1 oktober 2014

A week in Turunc.


En vecka går fort!

Vi har bara 2 dagar kvar av veckan i Turunc och det känns helt overkligt. Det är supertrevligt och de flesta gästerna har varit med oss massa gånger.... Detta är säkert orsaken till att det gått så fort.
Vi är också väldigt stolta att ett par av de som provat vår resa för första gången, meddelat att de tänker följa med oss varje år. Jättekul!


Igår kväll var vi och lyssnade på latinomusik igen på Dionysos i Kumlubuk. Det var Cim Moreno och hans band som spelade. Helt magiskt att lyssna på dem under en stjärnklar himmel...

Jag har försökt att studera lite under veckan, men kan väl inte säga att det blivit massa :)
Men jag räknar med att hinna slutföra en modul av anatomikursen...sen får jag diciplinera mig när jag kommer hem. 


Det ser ut att bli massa oliver i år. Får inte glömma att ta med olivolja hem... Man kan köpa riktigt fin egentillverkad olivolja, som damerna säljer utanför sina hus.


Massa bin ute nu. Fick reda på att de flyttar bina till kallare områden på sommaren, annars skulle de dö i värmen...låter helt absurt, men jag tror att det stämmer. Nu är de hemma igen och är överallt!


De är riktigt intresserade av "flaskborstblomman"


Hibiskusarna är så fina :)En katt som solar sig....hörde att de matar dem så mycket att de helt slutat jaga mat....Det är ju fint att man vill hjälpa dem...men det är ju också fint om de "städar" lite ;)


Nu blir det stranden :) 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar