söndag 12 oktober 2014

Höst i Danmark

En härlig höstdag!
Löven är fortfarande ganska gröna här i Danmark och solen var framme stor del av helgen. Mitt liv består just nu mest av uppackning och städ varvat med att studera...så efter ett par dagar inomhus var jag tvungen att gå en promenad....

Jag kollade in skogspartiet bakom vårt hus, där det går ett antal stigar åt alla håll. Mysigt att kunna gå i lite skog. Fantastiskt fint att traska runt där. Jag passade naturligtvis på att ta lite bilder ;)Det är mysigt med massa stigar...precis bakom vårt hus...

Stora ekar som börjar att tappa löven..

Man kunde välja att gå mot ängen...eller skogen...Jag gick skogsvägen idag, 
får prova den andra en annan dag :)


Mysigt att utforska området...jag visste ju inte vart jag skulle hamna.
Det ligger ett lite ruckligt hus mitt i skogen...det tyckte jag var läskigt ;)

Så fina ormbunkar! Ni ser att träden inte blivit gula här än... 
Det är superfint!

Ha ha denna bilden blev scary...Ett litet spöke i nedre kanten ;)

På väg hem...där bor jag nu :)
Nice att ha detta strövområde precis bakom huset.
Det går hästar och betar bara 200m från där vi bor. 
Vi bor på landet! Tur att det inte är grisar! ;)

Och i mitt trädgårdsland kunde jag se att vi har rådjur...för de hade minsann ätit upp min grönkål, som jag tagit med från mina odlingar....man såg deras fotavtryck :-D


I frukavdelningen är det också höst! Nu finns det goda clementiner!
Väl hemma blev det ett par av dessa och tillbaka till att studera immunförsvaret...

Ha en skön söndag!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar