fredag 17 oktober 2014

Randers midtby en vanlig fredag.

Fredag igen! :)
Har inte gjort många knop idag...Skypat med min underbara dotter och varit på stan med min älskade man. <3 Bara haft det trevligt.
Det behövdes efter två veckor i flyttkaos och kartonger.
Regnig fredag, men det är ändå mysigt med helg. Denna helgen ska vi försöka komma iordning i huset. Ska bli skönt att få allt på plats, så jag kan koncentrera mig på att läsa in allt till mina kurser. :)

Idag var vi inne i Randers mittby och åt lunch på Jensens Bøfhus. Det var ok, men de serverar ingen fantastisk mat. Det är fastfood, men deras såser gör att folk kommer tror jag. Det var minst 100 pers där och åt...så det måste vara något speciellt ;)

Det var barnloppis i hela staden. Barn och vuxna som sålde begagnade leksaker. :) Bra sätt att få barnen att vilja rensa bort saker i sina rum...De såg jätteglada ut när de fick betalt för de gamla sakerna.

Hela allén var fylld med bord...och på stadens små gator stod de med små bord med leksaker.

Karsten gillar loppis :) och var ju tvungen att kolla utbudet...

De har en STOR häst i allén... ;)


Det var mycket folk i stan idag. Folk trotsade vädret och besökte staden istället för köpcentret. Det tycker jag är ett bra tecken. Trist när innerstan töms på butiker pga. stora köpcentra.
Det är en del tomma butiker, så jag tror att de har det tufft, men om man ser till hur mycket folk som var ute, borde det vara ok handel i midtbyn.
Hoppas bara att de inte enbart handlade på loppisarna.... ;)

Ikväll blir det tacokväll hemma hos oss...det är alltid gott! :)
Men jag känner redan på dessa 5 dagar med lättare mat, att jag mår bra av det. Tacos är i också lätt mat med mycket grönsaker... bara man stoppar i tid  ;)
Gårdagens kvällsmat bestod i kalkonbröst med pesto och sallad, det var riktigt gott.
Ska lägga ut receptet i morgon ;)


Happy Friday! :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar