fredag 14 november 2014

Det gror mitt i vintern...

Fredag och helg igen!


Veckorna går med att plugga och nu också med att försöka skriva på danska, då jag kommit på att de  förmodligen inte alls kommer att förstå vad jag skriver om jag skriver de svenska orden...
Det är lite skillnad på att skriva syre, (som betyder syra på danska) och ilt...som betyder syre. När jag konverserade med mina lärare insåg jag att det kommer att bli problem, så nu brinner det i knutarna att lära att skriva det på danska. :)
Vi får ju se hur det går! ;) Jag kämpar för allt stavas riktigt annorlunda. Det är nu mitt språk kommer att mixas ihop....

Här i Randers har vi en mycket mulen fredag. Känns som om solen aldrig kom upp idag...mörkt. Men trots detta mörker blommar mina blommor...nu!!! Även mina försök att plantera går lysande trots den mörka årstiden...
Jag har en citron/clementin på gång...Jag kan helt enkelt inte komma ihåg vad det var för kärna jag tryckte ned i krukan med mitt St Paula försök...Det är tre olika försök på gång i samma kruka. De verkar trivas ihop.
ALLT växer nu! Nya St Paulor på G :)
Är det bara jag som tycker att det är konstigt att det växer och blommar på den mörkaste delen av året??
Här är mini Paulan :)

Här är mitt blivande citron/clementinträd...bakom St Paulan.


Här har vi har startat att grodda,  det funkar fint som snacks :)
Jättegott!


Klövergroddar

mungbönsgroddarFåglarna har också ett groddprojekt på G...De odlar solrosor ;)


Idag fyller mannen år, så jag ska försöka se till att han får en fin dag, när han slutar jobbet!

Ha en fin helg och ta hand om er! 
<3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar